Charlotte Pedersen

  • Charlotte Pedersen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: cpsen@vejle.dk
    Telefon: 30543025
    Adresse: Ammitsbølvej 15, 7100 Ødsted

Mit navn er Charlotte og jeg har været dagplejer siden 1992.

Jeg elsker mit arbejde og synes det er fantastisk givende og positivt at arbejde med små børn.

Mit hjem er indrettet så der er god plads både inde og ude. Jeg vægter et kærligt, trygt miljø med plads til fysisk udfoldelse.

jeg tager udgangspunkt i de initiativer og intentioner det enkelte barn udviser, da jeg meget tror på at ”lysten driver værket” når børn skal lære og udvikle sig.

I de timer børnene er hos mig er de en vigtig del af hverdagen og deltager i alle vores små gøremål i det omfang de kan og har lyst til. Vi bager boller, laver små retter mad, som vi spiser til frokost, synger, læser/kigger bøger og i det hele taget snakker om alt det vi ser og oplever. Vi leget også meget ude og tager på små udflugter til skov og mark for at finde kryb og kravl samt opleve årstidernes skiften.

I haven har vi vores søde kanin ”Mimse” som børnene hjælper med at passe hver dag., undtagen om mandagen, hvor vi er i vores super gode legestue ”Boblen”.

Der bliver børnene afleveret om morgenen og hentet igen om eftermiddagen.

Vi er 4 dagplejere med børn i legestuen og børnene får her mulighed for at knytte venskaber med andre børn og lege på tværs af grupperne og derved træne deres sociale kompetencer i en større gruppe inden de skal i børnehave. Vi arbejder med børnene ud fra de fastlagte læreplaner og altid med blik på tryghed og trivsel for det enkelte barn, også i den større gruppe.

Den første mandag i måneden må alle dagplejerne benytte ”Mini-hallen”, hvor vi laver gymnastik med børnene. Vi spiller bold, hopper, kravler, løber, synger og leger og giver d en bare max gas fra kl. 9.30 – 11.00. Jeg er ansvarlig for en lille fælles aktivitet hver gang.

Jeg er gift med Kurt (siden 1989) og har to voksne børn, Malene og Camilla, som ikke bor hjemme mere, men dog tit kigger forbi.
Kurt er førtidspensionist pga. dårlig ryg og er derfor ofte at se i hjemmet.

Vi har nogle dejlige venlige flatcoated retrievere, som vi bruger det meste af vores fritid på. Men som dog aldrig er alene sammen med børnene.

Jeg er altid åben for en god snak omkring Jeres barn, da jeg synes, det er meget vigtigt med et godt samarbejde for at sikre den bedste udvikling og trivsel for barnet.

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje