Britta Bondegaard

  • Britta Bondegaard

    Kontaktoplysninger

    E-mail: bribo@vejle.dk
    Telefon: 30543254
    Adresse: Mølvangvej 54, 7300 Jelling

Velkommen til min dagpleje profil 😊

Det vigtigste i mit arbejde, er TID og TRYGHED.

Når det lille barn starter i dagpleje er tiden inde til nye udfordringer og læring - og for at mestre disse kræves tid og tryghed.

Jeg lægger stor vægt på et åbent og ærligt forældresamarbejde. Det er jer, der kender jeres barn, og det er det dyrebareste, jeg får i hænderne hver dag, så vores samarbejde er alfa omega.

Vi er ude stort set hver dag, da frisk luft giver røde kinder og grobund for en god appetit. Det fordrer for mig en sund kost, og jeg lægger vægt på økologi og nøglehulsmærket kost.

Jeg inddrager børnene i hverdagens gøremål efter alder og evne. Det kan være at dække bord, skrælle en gulerod eller hjælpe med at finde mælken i køledisken hos købmanden.

En dag om ugen går jeg i heldags-legestue - (børnene afleveres og hentes der) sammen med kollegaer og deres børn. Her kan børnene bl.a. lære at indgå i en større gruppe, og vi voksne har mulighed for kollegial sparring.

Det er vigtigt for mig i mit arbejde at være med til at forme det lille barn, så det er så klar som muligt til nye udfordringer og læring på næste trin i livet.

Om mig selv kan jeg fortælle: Jeg har været dagplejer i Give i en årrække, taget pædagogisk assistentuddannelsen og senest været gæstedagplejer i Børkop. Jeg bor i et røgfrit og allergivenligt hus. Vi har ikke husdyr selv, men det sker, der kommer en hund på besøg.

Hvis der er spørgsmål til min profil eller andet, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Britta M. Bondegaard

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje