Bitten Winther

  • Bitten Winther

    Kontaktoplysninger

    E-mail: bicwi@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Borggårdsparken 82, 7080 Børkop

For mig er det meget vigtigt at give børnene en tryg og positiv hverdag, og lære dem,  at med et smil og et godt humør kommer man langt.
Jeg gør mig også umage med at lære børnene, hvordan man skal opføre sig når man er ude  og lære dem de ting de skal kunne rent  fysisk,  når de forlader mig som 3 årig (spise selv, gå, tale , tage tøj på, behandle andre pænt osv.)

Jeg sætter også stor pris på at give dem nogle gode oplevelser i hverdagen.
Vi går tit tur og snakker om de spændende ting vi altid møder på vores vej. Vi leger i haven, besøger ænderne og fårene og fodrer dem med brød.  Vi tager på legepladsen, i  halvdagslegestue og 2 gange i måneden tager vi i heldagslegestue, da jeg syntes det er vigtigt børnene også lærer at være rummelige i en større flok og lege med nogen børn de ikke leger med hver dag. 

En gang om måneden tager vi i Gauerslundhallen med en kollega og hendes børn. Her har vi en herlig dag med motoriske udfordringer.
Vi besøger børnehaverne i byen ind imellem, da det gør skiftet fra dagplejen til børnehaven lettere når de kender personalet og omgivelserne.
At synge og danse sammen , læse historier, spille billedlotteri eller puslespil, male, tegne og bage er nogle af de ting vi holder af at lave,  når det er dårligt vejr, og vi leger indenfor.
Fri leg for børnene,  er noget de  holder meget af, så de på den måde også lærer at bruge deres fantasi .
 
Jeg sætter stor pris på et godt samarbejde , ærlighed og åbenhed med jer forældre  og ikke mindst respekt for hinanden i hverdagen.
Mine pædagog hedder Mariann og hende samarbejder jeg rigtig godt med. Hun kommer og besøger børnene og for at se om børnene trives godt og det er rart.
 
Jeg er født i 1962  og er oprindeligt uddannet lægesekretær som jeg havde den glæde at arbejde som i 10 år.
Da jeg altid har været utrolig glad for børn , besluttede jeg at søge job som dagplejer i 1991 og som i kan se har jeg haft mange dejlige år og minder med de små siden, gennem mit arbejde med dem.
Jeg er gift med Erik som er typograf og arbejder om dagen i Vejle og vi har selv 3 børn, hvoraf den ene stadig er hjemmeboende.
Vi er et ikke ryger hjem.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Mariann Lund
Skriv dit barn op til dagpleje