Birgitte Rathleff Hansen

  • Birgitte Rathleff Hansen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: birrj@vejle.dk
    Telefon: 30545350
    Adresse: Jeppe Åkjærs Vej 18, 7182 Bredsten

Jeg hedder Birgitte Rathleff Hansen!
og er bosiddende i Bredsten på Jeppe Åkjær Vej 18.
Jeg er fra 1973 og er gift med Michael og sammen har vi tvillingerne Cecilie og Mathias fra 2000 og lille Emil fra 2013.

Hos mig skal det være trygt og rart at være og jeg lægger derfor stor vægt på, at tage hensyn til det enkelte barn og møde barnet, hvor det er. Ingen børn er ens og netop forskelligheder styrker sammenholdet blandt børnene. Hvert barn skal her kunne mærke, at det er noget ganske særligt.

Det hjemlige, hvor børnene bliver en del af hjemmets daglige gøremål, vægter jeg højt - det kunne f.eks. være hjælp til at tømme opvaskemaskinen, skrælle kartofler eller gulerødder til frokosten, dække bord eller klargøre madpakken, til når vi tager på tur. 

Jeg elsker at bruge den kreative side af mig selv, og sammen med børnene hygge med små kreative projekter.

Det er vigtigt for mig, at vi har en åben dialog omkring Jeres barns trivsel og udvikling. Der kan være udfordringer ved at skulle sige farvel og aflevere Jeres barn de første par dage. I er derfor altid velkommen til at ringe eller sende en sms i løbet af dagen, for at høre hvordan det går.  I er også velkommen til at besøge mig og samtidig være med i min hverdag ved opstart. Igennem et åbent og godt forældresamarbejde, skaber vi sammen de bedste rammer for Jeres barns hverdag i dagplejen.

En gang om ugen har vi mulighed for at benytte hallen på Bredsten skole. Her mødes vi med mine kollegaer og deres børn. Vi synger og danser, spiller med bold, laver små forhindringsbaner og udfordrer børnenes motorik. Det er en stor fornøjelse, at se den glæde børn har ved at bruge deres kroppe i bevægelse og leg.                                                     

En gang i ugen har vi heldagslegestue i et lille hus ved børnehaven Troldebo i Bredsten. Her mødes vi ligeledes  med mine kollegaer og deres børn. I heldagslegestuen lærer børnene at begå sig i større grupper af børn og voksne. Dette er en stor fordel, når barnet senere skal i børnehave eller evt. gæstepleje ved en anden kollega.

At arbejde med børn er dejligt livsbekræftende, og ikke to dage er ens. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og brænder for at kunne gøre en forskel for de små. At børnene får skabt gode relationer til hinanden, vægter jeg højt. Jeg bruger megen tid på at gøre barnet klar til børnehaven.  Jeg besøger gerne børnehaven flere gange, så Jeres barn bliver tryg ved overgangen. Et rigtig stort skridt når den dag kommer.

 

Glæder mig til at møde jer

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Skriv dit barn op til dagpleje