Birgitte O. Pedersen

  • Birgitte O. Pedersen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: bijpe@vejle.dk
    Telefon: 30543336
    Adresse: Rugstedvej 28, 7100 Rugsted

For mig er det meget vigtigt, at skabe en rolig, hyggelig og tryg hverdag, med plads til det enkelte barn.

Det tror jeg på vi gør sammen ved et tæt forældresamarbejde med åbenhed, så kom endelig at sig hvad I har på hjertet, det er jer der kender barnet bedst.

Dagen starter med , at de tidlige børn har mulighed for at spise morgenmad i fred og ro.

Når alle er samlet får vi formiddagsmad, som typisk består af frugt, brød og vand.

Vi bruger meget tid ude i den friske luft året rundt. De fleste dage er vi i haven, hvor der bliver gynget , gravet, løbet , cyklet osv. I løbet af sommeren går vi nogle fantastiske hyggelige ture i engen, hvor vi mødes med Ruth( kollega ) og hendes  børn. Undervejs ser vi køer, ænder og får.

Når vejret ikke tillader udeleg, leger vi inde på værelset i gangen under trappen ( hule ) og i køkkenet og så bliver der tit bagt boller, som vi selvfølgelig selv spiser  :-), tænk at spise sin egen slange :-).

En gang om ugen er vi i heldagslegestue oppe i Boblen, sammen med Helle , Jannie og Marianne. Det er super hyggeligt og vi øver os i at være en større gruppe. Som regel spiser vi fælles formiddags, frokost og eftermiddagsmad sammen alle. Annette vores pædagog kommer jævnligt i middagsstunden, hvor vi har sparring med hinanden. Der bliver aftalt fra gang til gang , hvad vi skal arbejde med i den mellemliggende periode...

I løbet af vinteren plejer vi at låne Mini hallen nogle gange. Det er super sjovt at løbe stærkt, gå på line, hoppe ned fra redskaber osv. så vidt det er muligt deltager alle dagplejere fra Ødsted.

Jeg/vi dagplejere har et fint samarbejde med børnehaven, som vi besøger ind i mellem og vores legestuegruppe plejer at invitere den gruppe fra børnehave -  som vi har et barn der skal starte i  -  på besøg i legestuen.

Når vi skal hjemmefra ind til Ødsted, kører vi som regel i bil. Jeg har 4 godkendte autostole. Vi kan også sagtens i sommerperioden tage barnevognen med elmotor :-)

Jeg samarbejder rigtig godt med min pædagog Annette Andersen, som kommer både på anmeldte og uanmeldte besøg. Her får vi altid lige en snak om det enkelte barns udvikling. Hun er vores  og jeres garant for, at alt er som det skal være / går som det skal.

Min skønne familie består af min mand Peder og vores 3 dejlige børn Morten ( 1990 ) AnneMette  (1993 ) Camilla (1999 ). 

Vores 2 hunde Bella ( labrador ) og Smilla ( Shih Tzu )

Tilknytning

Dagplejepædagog: Annette Andersen
Skriv dit barn op til dagpleje