Birgitte Marie Møller Iversen

  • Birgitte Marie Møller Iversen

    Kontaktoplysninger

    Telefon: 51438754
    Adresse: Hærvejen 190, 7323 Sdr Kollemorten

I min dagpleje vægter jeg omsorg, nærvær og tryghed allermest, jeg mener at dette er den bedste grobund for god trivsel, udvikling og læring.

Et godt forældresamarbejde er meget vigtigt for mig, det er vigtigt, at forældrene er trygge og ærlige og tør komme med alt, hvad de har på hjertet.

Jeg stræber efter at skabe en struktureret og forudsigelig hverdag for børnene, det giver tryghed for barnet at vide, hvad der skal ske, og hvad det kan forvente.

Jeg går op i, at børnene lærer at blive selvhjulpne, de får selv lov at øve sig i at tage tøj på, spise med ske osv. Det er også vigtigt, at de lærer at have empati over for hinanden, man hjælper hinanden, deler med hinanden og er gode ved hinanden. 

Jeg møder altid børnene i øjenhøjde med et kram og tilpasser mig efter barnets behov. Har jeg f.eks. planlagt en masse den dag barnet møder ind og har sovet dårligt eller andet, så er der altid mulighed for at ændre i planerne og tilpasse dagen efter, hvad barnet er oplagt til. Det er vigtigt for mig, at der er plads til forskellighed og plads til at tilgodese det enkelte barn.

For mig er det vigtigt, at vi kommer ud og leger og går på opdagelse hver dag, uanset vind og vejr. Min holdning er, at der ikke findes dårligt vejr kun dårlig påklædning. Det er en stor oplevelse for et lille barn at opleve regnen sile ned og hoppe i vandpytter.

Jeg bor på en stor gård med en dejlig stor lukket have, med masser af muligheder for motoriske udfoldelser bl.a. er der mulighed for at køre med scooter på fliserne, ruche ned i sandkassen, kravle gennem røret og tage en ruche tur mere. Man kan gå på opdagelse i den lille ”trolde skov” eller gynge højt i hængekøjen eller på gyngerne. Vi ager vores kaniner, som vi fodrer med hø fra vores mark. Vi siger hej til vores høns, som går i en lille indhegning i haven. Nogle gange tager vi på tur uden for havelågen, så går vi en tur om bagved, hvor græsset er højt og hvor der er en lille sti, som fører om til shelteren midt imellem frugttræerne.

Jeg elsker at være kreativ og det afspejler sig flere steder i mit hjem, bl.a. har et stort æbletræ fundet vejen fra penslen i hånden til væggen i legeværelset og en hane på væggen er det også blevet til. Jeg holder også af at være kreativ sammen med børn, men ofte bliver det processerne og ikke produkterne, som bliver det essentielle.

En gang om ugen er jeg i heldagslegestue, hvor børnene for mulighed for at lege med andre børn end dem de er vant til.

Jeg elsker arbejdet med børn – det er livsbekræftende at opleve den store udvikling der sker i aldersgruppen 0 – 3 år.  Jeg bliver varm om hjertet når små og store stunder i hverdagen skaber glimt i øjet og smil på læben hos børnene. Jeg går op i, at børnene får så meget lærdom og så mange gode barndomsminder med i rygsækken som overhovedet muligt, så de er klar til deres videre færd.

Jeg er uddannet pædagog i 2010 og har arbejdet i vuggestue i 6 år og i børnehave i et år. Jeg startede som dagplejer i august 2017

Jeg er født i 1986 gift med Kent og sammen har vi Marinus 2010, Johanne 2013 og Lauge 2015.

Årsplan 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje