Birgit Smedegaard Marquart

  • Birgit Smedegaard Marquart

    Kontaktoplysninger

    E-mail: BISMA@vejle.dk
    Telefon: 30543278
    Adresse: Søndervang 55, 7323 Give

Lidt om mig: Jeg bor sammen med Sten Røjbæk, som også er dagplejer. Sten og jeg fungerer lidt som en stordagpleje, hvor vi alt efter årstid deler os op så de store børn får mest mulig ude-tid. Vi går meget op i vores urtehave/frugttræer,  vi samler frø, sår dem og ser hvad de bliver til. Selvom vi fungerer som stordagpleje har vi hver vores legestuedag, hvor jeg er sammen med 4 andre dagplejere. Her udveksler vi ideer og støtter hinanden. Vi kommer langt omkring i de forskellige aktiviteter vi laver med børnene.

Forældresamarbejde: Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt. Jeg ser gerne gensidig respekt og forståelse for forskellige livsformer og – værdier.

Pædagogiske læreplaner: Jeg arbejder dagligt rundt om kommunens pædagogiske læreplaner. Se evt. http://www.dagplejen.vejle.dk/Om-dagplejen/Laereplaner.aspx Jeg følger jævnligt diverse kurser, for at holde mig opdateret som dagplejer, herunder har jeg bl.a. sidst været på kursus om inklusion.

Kost: I dagligdagen har jeg fokus på en sund og varieret kost. Jeg/vi bager en del brød selv og dyrker også selv en del frugt og grøntsager. http://www.dagplejen.vejle.dk/Kost-i-dagplejen.aspx

Min dagplejepædagog er Charlotte Ysøe. Hun fungerer som min samarbejdspartner i forhold til mig og mine børn. Charlotte vil være med ved det første besøg.

Jeg er født i 1972. Vi har tre børn: Jesper fra 1991, Morten fra 1993, som er udeboende og Bibi fra 2005, som stadig bor hjemme.. Vi er ikke-rygere. Som person er jeg alsidig, rummelig og nærværende.

I skal være velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger om et evt. besøg. 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Skriv dit barn op til dagpleje