Bettina Lukoschewitz

  • Bettina Lukoschewitz

    Kontaktoplysninger

    Telefon: 42317671
    Adresse: Dybbølvej 18, 7100 Vejle

Hej jeg er Bettina og er gift med Klaus vi har sammen 3 voksne piger og 1 barnebarn.

Er startet som dagplejer november 2018, har dog tidligere været dagplejer 10 år, har brugt nogle år ude i det pulserende arbejdsliv som pædagog.

Er som person meget nærværende, lyttende og omsorgsgivende, Er på gulvet hos børnene og støtter dem i deres personlige udvikling, guider og støtter når noget er svært, ser det enkelte barn med de færdigheder det har og bruger dagene til at øve os på at blive den bedste udgave af os selv!

Giver børnene mulighed for at finde hinanden og vise omsorg for hinanden via leg både ude og inde. Viser hvordan man kan bruge naturen og stadig passe på den.

Vi leger, synger, læser, bager boller, går ture i skoven og oplever årets gang samt bruger naturen som forhindrings bane derved arbejder vi dagligt med motorikken.

Jeg støtter børnene i at bruge sproget i deres daglige leg, dette gør jeg ved at få børnene til at sætte ord på når der er noget man gerne vil eller når noget er svært, jeg bruger en del tegn til tale og bruger meget mit kropssprog og mimik sammen med ord.

Vi får daglig god og sund nærende kost som vi smøre og spiser sammen, mindst en gang om ugen laver og spiser vi varm mad som regel en form grøntsagssuppe, hvilket børnene sætter stor pris på.

Læreplanerne: indgår i arbejdet med børnene dagligt, hvor jeg bevidst og ubevidst laver enten noget kreativt, ture ud af huset, snakker om årstiderne og bruger dem når vi er ude, fra jord til bord og læse, synge, tit er den bedste læring når den gribes midt i legen og bliver bevidst gjort........vi går ugentlig i legestue hvor børnene møder andre og vi som kollegaer giver hinanden ideer til andre metoder i dagligdagen samt laver årstids bestemte arrangementer både ude og inde.

 

Mange hilsner

Bettina

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje