Betina Sigtenbjerggaard

  • Betina Sigtenbjerggaard

    Kontaktoplysninger

    E-mail: betha@vejle.dk
    Telefon: 29266582
    Adresse: Hvejselvej 85, 7300 Hvejsel

Jeg hedder Betina(1965) og har været dagplejer siden 2004. Jeg har 2 børn, årgang 99 og 92, hvor den yngste er hjemmeboende. Jeg er gift og bor på en gård med dejlige omgivelser både ude og inde, og har bl.a også en indendørs legeplads.

I min hverdag vægter jeg meget omsorg, nærvær og tryghed til børnene og tilbringer en stor del af dagen på gulvet, hvor jeg derved er meget tilgængelig, og kan guide/vejlede børnene i deres leg og læring med hinanden.

Det er meget vigtigt for mig, at alle børn føler sig inkluderet og får mulighed for at bidrage til fællesskabet, og at børnene får udviklet et godt selvværd. Jeg laver mange sproglige aktiviteter, da jeg ved at det er en vigtig del i barnets første leve år med en tidlig indsats. Jeg benytter bl.a iPad og andre digitale medier i små mængder.

Vi læser bøger sammen, oplever naturen, danser og gir den gas til noget god musik. Men der er også plads til fri leg, samt fordybelse.

Jeg prioterer udelivet meget højt, da vi derved får brugt vores krop og mange af vores sanser. Vi mærker det våde græs, får øje på en regnorm, bladene på træerne, vi hører måske en flyvemaskine eller ser en traktor omkring os, måske har vi bare gang i en god leg på legepladsen - Ja mulighederne er mange og det gir´friske røde kinder :)

Jeg er sammen med 2 kollegaer i legestuen en dag i ugen. Det er der en stor gevinst i, både for børn og voksne. Børnene tilegner sig hermed nogle sociale kompetencer om hvordan man leger sammen, spiser sammen, taler sammen og bare er sammen. Vi voksne får et kollegialt samvær og vi tilrettelæggerkommende aktiviteter, laver læreplaner, samt andet fagligt arbejde. Desuden har vi pædagoiske møder med fagligtindhold.

Jeg er tilknyttet en dagplejepædagog, som jævnligt besøger mig, og vi får en god dialog samt sparring omkring børnene.

Jeg vægter et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde, da jeg selv er en glad og udadvendt person. Jeg føler mig godt udrustet som dagplejer, og jeg trives godt i mit eget hjem med alle de kære små.

I skal være meget velkommen til at aflægge et lille besøg, inden i beslutter jer for om det er her i trygt kan aflevere jeres lille guldklump.

Kurser og tidligere beskæftigelse:
3 ugers grundkursus
Sprog/motrik kursus
ICDP/relation mellen barn og voksen- barn-barn
Førstehjælp
Inklusion-uddannelse på 4 uger-er uddannet i temaet inkluderende læringsmiljø

Jeg er oprindeligt uddannet Social og sundhedsassistent og har arbejdet både på sygehus og på plejehjem.

Mvh Betina Sigtenbjerggaard

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje