Bergpora Hlif Guomundsdottir

  • Bergpora Hlif Guomundsdottir

    Kontaktoplysninger

    E-mail: behgu@vejle.dk
    Telefon: 30545002
    Adresse: Engvej 24, 7321 Gadbjerg

Mine værdier: Jeg møder børnene der hvor de er, og giver plads til forskellighed. Giver dem anerkendelse. Er glad og omsorgsfuld. At børnene føler sig velkomne, er trygge og er med i dagligdagen i hjemmet.

Min hverdag: Jeg prøver så vidt muligt at børnene har en genkendelig hverdag. Vi snakker og leger. Synger, læser i bøger og hører musik. Motorikken har stor betydning i børns udvikling og derfor kommer vi ud næsten hver dag og oplever og afprøver nogen nye ting, enten ud i lukket have eller vi går på tur til andre kolleger, på skovlegepladsen, fodrer heste, ser grise, høns og flere dyr der har et hjemme ikke langt fra.  Når det er godt vejr, kan vi godt finde på at tage madpakker med på tur ;-)

Legestue: En gang om ugen holder vi legestue, hvor vi møder andre børn og voksne. I legestuen har vi forskellige aktiviteter, og børnene lærer at forholde sig til en større børnegruppe og til flere voksne. Kost. Børnene får varieret kost, er med til at dække bord og vi synger og snakker om det vi spiser. Er det varmt, eller koldt? er detfrugt eller grønt? osv. Hjemmebagte boller og frugt. Rugbrød med forskellige pålæg og grønt til. Varm mad.

Uddannelse: Pædagog fra Universitet College Lillebælt, ICDP kursus.

Praktiske forhold. Jeg bor i et parcelhus, med min mand og to drenge.  Det er et ikke ryger hjem. Vi har en kat. Ansættelsesdato: 07.08.2012

Tilknytning

Dagplejepædagog: Stina Marloth
Skriv dit barn op til dagpleje