Bente Jensen

  • Bente Jensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: bejns@vejle.dk
    Telefon: 45
    Adresse: Bjerrrevænget 48, 7080 Brejning

Det er meget vigtig for mig at børn og forældre, er trygge ved at komme i mit hjem.

Det giver de bedste rammer for både børn og voksne.

Jeg lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed i hverdagen. (SIG DET – SPØRG).

Vi er meget ude – selvfølgelig afhængig af vejret og hvordan børnegruppen har det.

Vi går ture – ser og snakker meget om tingene vi møder på vores vej. Det kan være en tur til Brejning havn – en tur til gederne eller hønsene og legepladsen. Vi besøger mine kollegaer – så børnene kan lærer hinanden at kende. Det er meget vigtigt i forhold til gæsteplejen. Jeg har en stor lukket have, som vi også bruger flittig.

Vi deltager i legestuen, Bamses Hus, Børkop to gange om måneden. Og i Børnehuset Blækspruten, hver anden fredag, i vinter halvåret.

For mig er det også vigtig at vi hygger inden-døre. Sang og leg. Og ved spise situationen - med lys på bordet – og god mad. Så børnene får en fornuftig tilgang til maden.

Hos mig er det vigtig, at der er plads til alle, på trods af forskelligheder.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1. januar 1994. Jeg har to voksne børn. Mit hjem er røgfrit og der er ingen husdyr. Mit job gør mig glad – den forskellighed der er – blandt børn og forældre.

Jeg er optaget af at udvikle egne kompetencer – og har derfor gennemført en efteruddannelse i inklusion. Jeg får god sparring af Berit, som er dagplejepædagog og mine kollegaer.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Berit Kollerup Andersen
Legestue: Brejning 1
Skriv dit barn op til dagpleje