Annie Lesemann

  • Annie Lesemann

    Kontaktoplysninger

    E-mail: annbl@vejle.dk
    Adresse: Fasanvej 4, 7120 Vejle Ø

Det er vigtigt for mig, at dit barn har en tryg hverdag i faste rammer.

Jeg har en plan for hver dag, så vi altid foretager os noget, som børnene kan lære af. Jeg gør meget ud af at rose og værdsætte børnene for det, de laver – både når børnene er spontane og prøver sig selv af, og når vi arbejder med de ting, jeg har planlagt for børnene.

Vi er som hovedregel ude hver dag. Men meget hård blæst, eller meget kraftig regn og frostgrader kan holde os inde – så tager vi i stedet for naturen med ind til arbejdsbordet.

En gang om ugen er jeg i heldagslegestue med andre kollegaer fra området og med deres dagplejebørn. Den dag er vi sammen i en lidt større børneflok, der giver os helt andre muligheder end vi har de andre dage.

Som tillæg til de generelle tilbud i dagplejen er jeg tilknyttet ”de grønne spirer”. Det betyder for dig og dit barn, at du ved, at vi tager naturen med ind i vores hverdag. Vi er i naturen, vi lærer om naturen, vi leger i naturen – og da jeg bor tæt på skov og strand, så bruger vi meget tid enten i skoven eller ved stranden.

Den tilsynsførende dagplejepædagog kommer jævnligt på besøg i hjemmet. Både som planlagte besøg og som uanmeldte besøg. Dagplejepædagogen er både din og min samarbejdspartner - og sammen følger vi dit barns udvikling.

På en ganske almindelig dag møder børnene ind til lidt ”morgenhygge” – det vil sige mulighed for  morgenmad og vi synger og læser lidt i børnebøger, mens vi venter på, at alle møder ind. Ved ni-tiden pakker vi sammen og går på tur. Vi er hjemme igen til frokost. Når vejret er rigtig godt kan vi godt finde på at tage madpakken med på tur. Efter middagssøvnen og vores eftermiddagsmad er vi klar igen til nye udfordringer med leg og andre aktiviteter. Vi har en fast bagedag hver uge, hvor børnene laver deres eget brød, som de får med hjem til glæde for familien.

Jeg bor i et allergi-venligt, ikke-ryger hus uden husdyr. Jeg er gift med Jan. Jan er gået tidlig på pension og er nogle gange en lille del af vores hverdag. Vi har to store børn, der er flyttet hjemmefra og tre børnebørn. Jeg glæder mig til at være med til at give dit barn en god start på livet. Jeg har været dagplejer ved Vejle Kommune siden 1986.

Her kan du læse årsplanen for Grønne spirer

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Legestue: Bredballe/Nørremarken Engum fredags legestuen
Skriv dit barn op til dagpleje